24/25 september - Race tegen de tijd!

25 september 2013 - Delhi, India

Ruim op tijd vertrokken we richting Zaventem met een uitzwaaicomité van 8 enthousiastelingen. Nog steeds ruim op tijd checkten we onze bagage in, dronken we samen nog een koffietje en namen we kort maar krachtig afscheid. Eenmaal door de gate trokken we nog een laatste fotootje op Belgische bodem en begaven we ons naar de vertrekhal. Daar merkten we op dat de vlucht al een 20tal minuten vertraging had. Een beetje stress aangezien we in Londen 'slechts' 2 uur hadden om onze aansluiting naar Delhi te halen. Aangezien Heathrow een immens grote luchthaven is, is dat niet zo overdreven veel. Maar het bleef niet bij 20 minuutjes vertraging, die 20 minuutjes werden anderhalf uur! Streeeessss!! Het gevolg was dat wij haastig het vliegtuig verlieten in de hoop dat we de aansluiting nog konden halen. Gelukkig stond er daar een reddende engel ons op te wachten die ons (al huppelend/rennend) als echte 'Belgian VIP's' door die immens grote luchthaven loodste 'straight to the right gate' :) (halfbezwete redder: "it's hot! Right? Do you mind if I take off my jacket?"). Zo misten we onze aansluiting naar India NET niet en zitten we op dit moment comfortabel op een groot vliegtuig met schermpjes enzo. Liesbeth is naar the hangover 3 aan het kijken en ik ben naar 'carmen' van bizet aan het luisteren :D mooi! Straks krijgen we afternoon tea en hopelijk ook snel eten want we hebben honger!

Een paar uur later...
Eerste indruk van Delhi:
Liesbeth : "WAANZIN!"
Lien : "Chaos!!"

Ondertussen zijn we, ondanks de 55 bijna-botsingen onderweg, heelhuids aangekomen in ons eerste hotel, amax inn! Helaas zonder bagage, die komt hopelijk vanavond achter met de volgende vlucht tussen Londen en Delhi!
Maar ook zonder bagage zijn we klaar om vandaag ons eerste stapjes te zetten in 'incredible India' (zoals ze het hier zeggen) :D

Veel liefs,
Liesbeth en Lien

1. Philippe ampe:
    25 september 2013
    Carmen! één van mijn lieveling' opera's. Heb Je hem volledig beluisterd?
  2. Lara M:
    26 september 2013
    Waaauw goed dat jullie de aansluiting gehaald hebben en nu ook je bagage hebben. En er meteen invliegen, top :) geniet ervan en blijven posten, zot wijs om te lezen! Xxxxxxx
  3. Julie:
    26 september 2013
    Zot dat jullie die aansluiting nog gehaald hebben!
    Geniet van die 3 dagen Himalaya en neem maar veel foto's!
    Benieuwd naar meer nieuws! xx
  4. Papa Johan:
    28 september 2013
    hey, moest je de yeti tegenkomen, meebrengen é, thuis feestje mee bouwen... grts from the homefront! Xx
  5. Tine:
    23 oktober 2013
    les1: ga nooit via London Heathrow wil je geen bagageverlies
    les2: voorzie liefst meer dan 2u tussen 2 vluchten
    Maar jullie zijn gewoon 2 grote chansaars !