Namaste!

14 oktober 2013 - Hanoi, Vietnam

Na Agra stond ons nog 1 dagje India te wachten, opnieuw in Delhi. Aanvankelijk zagen we hier een beetje tegen op, maar we hebben onze mening over Delhi moeten herzien! Deze keer hadden we namelijk een 'gids' ter onze beschikking: Siel, een oude klasgenote uit Lien haar middelbaar, die momenteel in Delhi woont en er een postgraduaat volgt. Siel bracht ons naar new Delhi: een immens verschil met Old Delhi, waar we onze eerste nacht in India doorbrachten. We bezochten de Lodi Gardens, een prachtig park, vol met bijna intacte graftombes. Een ware oase van rust te midden van de drukke stad! Ook zagen we vandaag eens de rijkere en propere buurten van Delhi, wat voor ons toch een openbaring was na de afgelopen weken.
En zo zit India er al op, voor ons allebei een 'zotte' en onvergetelijke ervaring!

Ondertussen zijn we reeds veilig en wel aangekomen in Hanoi en zijn we klaar om Vietnam te verkennen!

Liefs
Liesbeth en Lien

1. Oma opa en Peter:
    14 oktober 2013
    Geniet van al het moois dat je ziet
  2. Sam:
    18 november 2013
    Namaste! Lien, bij deze ben ik...eindelijk...ook begonnen met het lezen van uw blog en zit ik zelfs al bijna halfweg. En Namaste!, dat zeg ik meermaals per week, omdat het de traditionele groet is in de budokai-do, de Nepalese gevechtssport die ik doe ;-)